Aprendre a aprendre, mai havia estat tan important.

SAM CLARET és un centre de Formació Professional especialitzat en l’àrea SANITÀRIA. Impartim Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior en la modalitat presencial i, actualment, també oferim la possibilitat de cursar a distància el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria i el Cicle Formatiu de Grau Superior d'Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear.

Tots els nostres cursos estan homologats pel Departament d’Eduació de la Generalitat de Catalunya.

L’escola es manté permanentment actualitzada en tots els canvis relatius al sector sanitari i sociosanitari, per tal de poder oferir un ensenyament de qualitat.

Aquest fet juntament amb tot l’equip humà de SAM CLARET, ens permet formar els millors professionals i també formar persones.

Per què escollir SAM Claret?

Més de 20 anys d’experiència avalen l’eficàcia dels nostres processos d’aprenentatge i ensenyament.

Comptem amb formadors experts en cada sector professional. Actualitzem el contingut dels cursos per atendre les necessitats acadèmiques que plantejen els nous entorns professionals.

La nostra trajectòria ens ha permès crear sòlids contactes amb els millors centres sanitaris per a que els nostres alumnes duguin a terme les seves pràctiques en un context enriquidor i de qualitat.

El principal objectiu de l’escola és garantir als nostres alumnes l’adquisició de les competències professionals i humanes necessàries, coneixements, destreses i habilitats pràctiques, que els permetin assolir l’èxit professional.

Què oferim?

  • Formació teòrica i pràctica 
  • Continguts actualitzats 
  • Formadors experts en el sector sanitari i sociosanitari
  • Modalitat presencial i a distància
  • Horari de matins i tardes
  • Servei d’Assessorament i Reconeixement Laboral

El futur no es prediu, es construeix

 

Accés a Classroom

 

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Entiendo

Avís Legal i Política de Confidencialitat

Dades de l'empresa, Avisos Legals i Política de Confidencialitat

Aquesta web pertany a:
CENTRE D’ESTUDIS SANT ANTONI MARIA CLARET.

Amb domicili a Barcelona, c/ Sant Antoni Maria Claret n. 357
NIF: B61959680

Posem en el seu coneixement que les dades que vostè ens pugui lliurar voluntàriament, seran introduïdes a la BASE DE DADES GENERAL D’ADMINISTRACIÓ DE CENTRE D’ESTUDIS SANT ANTONI MARIA CLARET denominada BDGACESAMC, registrada en el R.G.F.P. de la A.E.P.D. amb el número 2101551347, el responsable del qual és CENTRE D’ESTUDIS SANT ANTONI MARIA CLARET a fi d’atendre la seva sol·licitud i per informar-lo d’ofertes o promocions que puguin ser del seu interès. En tot cas i en qualsevol moment, vostè pot consultar, accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-se que tractem les seves dades dirigint-se’n a les nostres oficines situades al Carrer Sant Antoni Maria Claret, 357 de Barcelona on li facilitaran els impresos oficials oportuns i adequats a la seva pretensió.